Konditerem

Edzőterem, konditerem bemutatkozás

Edzőterem, konditerem bemutatkozás

Edzőtermünket K2 Gym néven 2014.12.10.-én alapítottuk meg. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk össze, mely arra az útra vezetett,hogy álmaink megvalósítása és vendégeink teljeskörű igényeinek kielégítése érdekében egy sokkal nagyobb alapterülettel és gépparkkal rendelkező edzőtermet alapítsunk. Ennek eredményeképp 2015.08.29.-én CENTER GYM néven nyitottuk meg edzőtermünket az ún. „volt szolgáltatóházban” a Kossuth L. u. 16/A szám alatt, melynek bejáratát a Sirius Club mögött találhatjátok meg.
Régi és új vendégeinket ezentúl a város frekventált helyén, ingyenes parkolási lehetőséggel, 350m2 alapterületen várjuk a városban egyedülálló gépparkkal, kardió gépekkel. Nálunk lehetőségetek nyílik a táplálékkiegészítők, Absolut Live edzéselőtti és utáni italok és egyéb energetizáló termékek megvásárlására.

Edzőtermünkben egyedülálló szolgáltatásként ingyenes teremedzői segítséget vehettek igénybe, aki kellő segítséget nyújt mind a kezdő mind a haladó edzők számára. Amennyiben kezdő vagy ne aggódj a teremedző teljeskörű segítséget fog nyújtani Neked. Ellát egy kezdő edzéstervvel és annak elsajátításához kellő információval (gépek használata, gyakorlatok pontos végrehajtása), mindezt mégegyszer hangsúlyozva INGYEN! A nem kezdők számára is segítséget nyújtunk a gyakorlatok végrehajtásának pontosításában, illetve a nagyobb súlyokkal történő edzés végigkísérésében. A fenti INGYENES teremedzői szolgáltatást előre meghatározott időpontokban vehetitek igénybe, ezen időpontokról kérünk Benneteket, hogy az edzőteremben, illetve telefonon keresztül érdeklődjetek.

További szolgáltatásként kedvező áron igénybe vehető személyedzőnk segítsége. A személyi edzőnk által megtartott edzések időpontját előre le kell egyeztetni, melynek további feltételeiről az edzőteremben vagy az általunk megadott telefonszámon érdeklődhettek. Tájékoztatásként közöljük, hogy az ingyenes teremedzői segítségnyújtás és a személyi edzés nem összetévesztendő!

Edzőtermünkben különös figyelmet fordítunk a rendre, tisztaságra, ennek fenntartása érdekében a gépparkot, szociális helységeket napi több alkalommal fertőtlenítjük, folyamatos tisztántartásukról gondoskodunk.
Edzőtermünkben udvarias kiszolgálással, barátságos légkörrel várjuk a fogyni, mozogni, erősödni vágyókat, és azokat, akiknek fontos kondíciójuk és egészségük megőrzése!