Konditerem

Edzőterem, konditerem bemutatkozás

Edzőterem, konditerem bemutatkozás

Edzőtermünket 2014.év végén nyitottuk meg. Azóta már kétszer is költöztünk, hiszen mi a "Lassú víz, partot mos." tipikus megtestesítői vagyunk. Kicsiben kezdtük, majd onnan fejlődtünk folyamatosan. Mára már több, mint 500 m2-nyi helyet bitorol a Center Gym, Kiskunfélegyháza belvárosában. (Fekete Pál sétány.2., V-Blokk kávézó felett).
Gépparkunkat folyamatosan frissítjük, a mai kornak megfelelő, modern darabok sem maradnak ki termünkből.

Számunkra az első minden esetben a vendég, és az Ő jó közérzete. Aki eljön egyszer hozzánk mozogni, az biztosan nem fog a városban máshova járni. Nálunk barátságos, kedves légkör várja a hozzánk érkezőket, segítjük egymást, és az új arcokat lelkesen és meleg szívvel fogadjuk, hiszen mi is voltunk kezdők, vagy újrakezdők..... (Tudjuk: mindenki ezt írja a saját edzőterméről... de ez tényleg így van... nem csak írjuk) :D

A nagy alapterületnek köszönhetően, kialakítottunk egy külön termet, ahol kiscsoportos, csoportos óráknak is helyet adunk.

Mi azt gondoljuk/valljuk: hiába vannak nálunk a változatos, profi gépek, a nagy terület, a jó szakemberek, ha nem olyan vendégek töltenék meg termünket, amilyenek megtöltik, a mi termünk sem különbözne sokkal a többitől. De különbözik!

Büszkék vagyunk közösségünkre!

Akadnak köztünk versenyzők, mániákusok, hobbi sportolók, vannak köztünk sietős anyukák-apukák, állandóan munkába rohanók, "a mindig ráérők" és a kíváncsi diákok. Sokfélék vagyunk... és a Centerben ez a sok féleség harmóniában megfér egymás mellett.

Energikussá és dinamikussá tesz mindent.

Ez a CenterGym.