Házirend

Konditerem szabályai

Center Gym edzőterem házirend

1. A CENTER GYM vendégei napijegy, vagy bérlet vásárlásával elfogadják, és magukra nézve kötelezően betartják a Házirendet, a foglalkozásokon saját felelősségükre vesznek részt, az esetleges balesetekért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

2. A CENTER GYM területén tilos:


3. A CENTER GYM szolgáltatásokat csak érvényes napijeggyel, vagy érvényes bérlettel lehet igénybe venni.

4. A napijeggyel és bármely bérlettel a CENTER GYM összes sportszolgáltatása (konditerem, kardió-gépek, teremedzői segítség,) korlátozás nélkül igénybe vehető.

5. A havi bérletek naponta egyszer használhatóak, de a belépések száma nem halmozható.

6. A 10 alkalmas bérletek az első edzéstől számított két hónapig érvényesek.

7. A Center Gym teljes területén tilos a dohányzás, az csak az épületen kívül a kijelölt dohányzóhelyen megengedett.

8. A Center Gym sportszolgáltatását csak megfelelő öltözékben (tiszta, teljes értékű sportruházat: minimum rövidnadrág, atléta, vagy póló, és sportcipő, esetleg papucs) lehet igénybe venni, váltócipő (lábbeli) használata kötelező. Ettől eltérő öltözékben edzeni nem lehet. Nem megfelelő öltözék, vagy higiéniai szempontból kifogásolható megjelenés esetén az edzéslehetőség, illetve a terembe való belépés megtagadható.

9. A Center Gym területén lévő kardió- és fitness gépeket, súlyzókat, és egyéb technikai berendezéseket csak rendeltetésüknek megfelelően szabad használni. A fent említett berendezéseket és felszereléseket minden kedves Vendégünk csak a saját felelősségére használhatja. Amennyiben az adott technikai berendezéssel kapcsolatban (működésével, működtetésével, stb.) kérdés merül fel, a teremedző, vagy a recepciós segítségét kell kérni.
A Center Gym területén elvárt, hogy az edzést, illetve minden azzal kapcsolatos tevékenységet Vendégeink maximális körültekintéssel folytassanak. Kérjük, figyeljenek saját, és edzőtársaik testi épségére. Kérjük, szükség esetén tanáccsal, vagy fizikai segítséggel (pl. nagyobb súlyok használatánál) tegyük könnyebbé edzőtársaink munkáját. Egymásra figyelve kellemesebb, barátságosabb, biztonságosabb légkörben edzhetünk. A Center Gym területén a gondatlan viselkedés, esetleges veszélyeztetés azonnali kitiltást eredményez.

10. A Center Gym teljes területén az alapvető kulturális és emberi viselkedés szabályainak betartása kötelező. Aki a Center Gym területén edzőtársait viselkedésével, hangoskodásával, vagy bármilyen egyéb módon zavarja, az edzőterem aznapi használatától azonnali hatállyal eltiltható, a napijegy, vagy a bérlet időarányos részének visszafizetése nélkül. Két eltiltás után a Center Gym üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a bérlet érvényességét - meghatározott időszakra, vagy végérvényesen - visszavonja, és/vagy a további belépést a Center Gym edzőtermébe megtagadja.

11. A Center Gym területén hagyott értéktárgyakért (az öltöző szekrényeket is beleértve) a vezetőség nem vállal felelősséget. Kérjük vendégeinket, hogy ha mégis hoznak az edzéshez nélkülözhető értékeket, azokat vigyék be magukkal a termekbe.
A talált tárgyakat kérjük a recepción leadni!


Minden kedves vendégünk számára kitartó és eredményes munkát kívánunk!

 

Kiskunfélegyháza, 2015.08.22.


CENTER GYM
üzemeltetője